Tot a punt per a l'inici de les obres de millora i acondicionament de la Plaça Europa

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 00:15

Les conseqüències sobre el terreny de les fortes pluges del temporal “Gloria” han fet endarrerir fins el proper dilluns l’inici de les obres de millora i acondicionament de la Plaça Europa. Es tracta d’un projecte que s’ha modificat tècnicament durant els darrers mesos, i que tindrà en compte les aportacions dels veïns. L’actuació permetrà finalitzar la urbanització d’aquest espai ubicat entre els carrers La Mercè i Amistat i que forma part del Pla Parcial La Mercè sector I.

A més de crear una zona pavimentada d’aparcaments per a cotxes (en bateria), l’actuació permetrà delimitar i separar clarament la zona de lleure, realitzant un tancament que busca evitar perills pels infants. També es millorarà l’enllumenat, a partir i es dignificarà tot l’entorn.  

Les obres de millora i acondicionament de la Plaça Europa implicaran una intervenció en 1.200 metres quadrats d’espai. Els treballs es van adjucar a l’empresa Catalana d’Infraestructures i Serveis Associats SL per 94.864 euros (IVA Inclòs). El període d’execució de les obres és dos mesos.

Darrera actualització: 30.01.2020 | 10:52