Signat el conveni amb "Artesanas de Corazón" pel Banc dels Aliments

Divendres, 22 de març de 2019 a les 00:00

Aquest dimarts al migdia es signava a la sala de juntes de l’Ajuntament de Montbui el conveni ordinari de col·laboració entre l’Ajuntament de Montbui i l’entitat Artesanas de Corazón pel que respecta al Banc dels Aliments. Es tracta del conveni que regula l’aportació municipal pel servei de Banc d’Aliments, que gestiona l’entitat.

L’acte de signatura va anar a càrrec de l’Alcalde Teo Romero, la regidora de Benestar i Ciutadania Aurora Fernández, i per part d’Artesanas de Corazón el seu president Salvador Morodo i Mari Carmen Quijano.

Com va explicar l’Alcalde Teo Romero “Artesanas de Corazón està duent a terme una tasca molt important amb les famílies de Montbui que fan ús del Banc dels Aliments. Sempre apostarem per aquells projectes de protecció social vers les persones més necessitades”. L’Alcalde va voler també agrair “la implicació d’Artesanas de Corazón dintre del teixit associatiu del municipi. Estan realitzant una tasca molt important, tant de dinamització com d’integració social”.

Darrera actualització: 22.03.2019 | 14:41