Montbui continua celebrant el "Fem Més Escola"

Divendres, 22 de març de 2019 a les 00:00

Aquest passat diumenge va tenir lloc una nova edició de la “Festa de l’Escola Pública, una activitat ja tradicional dins el programa “Fem Més Escola”. En aquesta ocasió la Festa va començar pels volts de les onze del matí amb un concert de violins i violoncels a càrrec dels alumnes de segon de l’Escola García Lorca a l’interior de l’Ajuntament (posteriorment realitzarien respectius concerts els de les escoles Montbou i Antoni Gaudí). Paral·lelament a la Plaça de l’Ajuntament es va desenvolupar una activitat de Jocs Gegants a càrrec de la companyia Ratataplam. Els diferents centres escolars van posar sengles carpes per donar información als pares i mares, just en el període previ a les preinscripcions. La Coral de l’Institut Montbui va cloure la matinal amb un destacat concert. L’activitat va ser possible per la col·laboració d’Òmnium Cultural, amb el suport dels diferents centres educatius montbuiencs, de la comunitat educativa, i de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament.

A banda d’aquesta Festa, el “Fem Més Escola” ha continuat durant els darrers dies amb diferents activitats. Així, aquest dilluns va tenir lloc una jornada de portes obertes a l’Escola García Lorca. L’objectiu d’aquesta activitat era donar a conèixer els serveis educatius del centre, especialment a aquelles famílies que han de realitzar la preinscripció dels seus fills/e del 29 de març a 9 d’abril.

Durant aquesta setmana els alumnes de l’escola Antoni Gaudí estan recitant diferents poemes a espais emblemàtics del municipi. També a la Biblioteca d’aquest centre es poden veure dues exposicions: d’una banda “Leprechaun d’escola” i de l’altra “Al Gaudí fem art”.

D’altra banda, aquest dimarts una desena de joves van realitzar la primera de les dues sessions del taller “Creart: làmpada LED amb la teva inicial”. Es tracta d’una activitat que té com a objectiu la creació d’un objecte decoratiu personalitzat. L’activitat va a càrrec de “Ments creatives” i celebrarà la seva segona i darrera sessió el proper dimarts 26 de març a partir de les cinc de la tarda.

Aquest dijous a la tarda va tenir lloc una jornada de portes obertes a l’Escola Antoni Gaudí. També aquest dijous va tenir lloc el Taller de Música adreçat a pares, mares, nens i nenes de les Llars d’Infants. L’activitat anirà a càrrec de Glòria Tomàs. De 4 a 5 de la tarda (Llar Santa Anna) i de dos quarts de sis a dos quarts de set (Llar d’Infants L’Estel).

Aquest divendres els alumnes de la Llar d’Infants “L’Estel” van visitar l’escola Antoni Gaudí. Serà la segona activitat que realitzaran els alumnes de les llars d’infants de descoberta d’escoles, després de la que van realitzar els alumnes de la Llar d’Infants Santa Anna a l’escola García Lorca. També el divendres, però a la tarda, l’escola Antoni Gaudí acull l’activitat “Gaudim del teatre: un món de contes”. Els alumnes de quart curs del centre representaran les obres “Conte contat, aquest conte no s’ha acabat” i també “La ventafocs del segle XXI”.

Aquest dissabte a partir de les onze del matí tindrà lloc a la Biblioteca Mont-Àgora un laboratori de lectura en família, activitat que porta per títol “Els contes més sentits a través dels cinc sentits”. La proposta creativa anirà a càrrec de Natàlia, de la companyia “Oh ! Contes”. Es tracta d’un taller familiar per experimentar al voltant de la lectura, i que forma part del projecte BiblioLab. Activitat especialment adreçada a famílies amb infants a partir de quatre anys

 

 

Darrera actualització: 22.03.2019 | 14:36

Imatges

Actuació de la Coral de l'Institut Montbui, dins la "Festa de l'Escola Pública" Concert violins escolar "Festa Escola Pública"