Montbui, a punt per gaudir d'una espectacular festa de "Casta-ween"

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 00:00

Aquest dijous 31 d’octubre serà una jornada ben especial a Montbui amb la celebració del 13è Passatge del Terror, en una jornada festiva on la tradicional festa de la castanyada també tindrà un destacat protagonisme. Les activitats començaran a Mont-Mercat, a dos quarts de sis de la tarda, amb l’organització de diferents tallers de manualitats per a la mainada, així com un “scape room” i diferents jocs.

Serà el preàmbul del que començarà a dos quarts de 10 de la nit: el 13è Passatge del Terror, que per segon any consecutiu s’organitzarà a l’antic magatzem de calçat del Passeig Catalunya, ara de propietat municipal.  Enguany donarà inici al Passatge un espectacular Ball de Monstres a la gespa del Passeig Catalunya. I a les 10 de la nit donarà inici el 13è Passatge del Terror.  L’activitat, com és habitual, promet emocions fortes fins ben entrada la matinada en un espai perfectament condicionat i amb prop de 500 metres quadrats plens de personatges terrorífics i escenes de por. L’activitat és possible per la implicació, des de fa mesos, d’un nombrós grup de col·laboradors que estan posant de la seva part perquè sigui tot un èxit aquesta activitat.

Les entrades VIP per al 13è Passatge del Terror es van esgotar ràpidament, com és habitual. La resta d’entrades també estan disponibles al preu d’1’5 euros i es poden adquirir a Mont-Àgora i també a la botiga Gonzalo. També es podran adquirir a l’entrada del Passatge.

El “Casta-ween” 2019 estarà organitzat per l’Ajuntament de Montbui (regidories de Joventut i Cultura, a través de Montjove i Mont-Àgora) i té la col·laboració de l’AMPA Escola García Lorca, AMPA Escola Antoni Gaudí, Grup d’Esplai Montbui (GEM), Gonzalo, Grup Esplai Trenca l’Ou i Associació Inama.

Darrera actualització: 30.10.2019 | 16:11