L'Ajuntament de Montbui aprova la construcció del vial per a vianants i bicicletes entre el Nucli Urbà i la deixalleria

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Montbui va aprovar inicialment per Ple ordinari el passat divendres 29 de març el projecte executiu de construcció d’un nou vial per a vianants i bicicletes, d’una longitud de 600 metres i que enllaçarà la sortida sud del Nucli Urbà montbuienc fins la rotonda de la C-37 que dóna accés a la Deixalleria Municipal. Es tracta del primer tram del que ha d’acabar sent, en un futur, una via verda paral·lela a la C-37 que millori la mobilitat per a vianants i bicicletes entre el Nucli Urbà i el Nucli Antic de Montbui. El projecte ha estat realitzat per l’Estudi d’Enginyeria Vall SLP.

El punt d’inici i de connexió amb la trama urbana de Montbui és a la cantonada de la travessia urbana de la C-37z amb el carrer de Sant Jordi. El nou camí tindrà 2’5 metres d’amplada, que permetrà dividir-lo en dos carrils per a circulació de bicicletes, un per a cada sentit de la marxa. . El projecte té un pressupost de 240.000 euros.

Com va explicar l’Alcalde Teo Romero “es tracta d’una obra que va en la línia d’afavorir la connexió entre nuclis, i que començarem inicialment en aquest tram, del límit sud del Nucli Urbà, fins a l’accés a la deixalleria. L’objectiu és que aquest camí per a vianants i bicicletes ajudi a millorar la intercomunicació entre els dos principals nuclis de Montbui”.

Darrera actualització: 05.04.2019 | 08:33