La Festa de la Tardor a La Tossa, a punt

Dijous, 24 d'octubre de 2019 a les 09:00

Diumenge es durà a terme una nova edició de la Festa de la Tardor al cim de La Tossa de Montbui. Les activitats començaran a partir dos quarts de 10 del matí, amb una Passejada pel bosc de caire familiar (organitzada per l’entitat GEDEN). A partir de dos quarts d’onze s’organitzarà una xocolatada per als assistents i a continuación tindrà lloc un taller dels sentits organitzat per GEDEN. A les 11.00 del matí es durà a terme una Cantada de l’Schola Cantorum davant del monument al Mestre Just i a partir de les 12 del matí l’ermita de La Tossa acollirà una missa de tardor celebrada per Mossèn Josep Maria Pujol, i amb la participación de l’Schola Cantorum.

A partir de la 1 de la tarda es durà a terme la inauguració de l’exposició de fotografies “La Tossa i altres indrets de l’Anoia”, de Joan Felip i Joan Sala, a la sala d’exposicions del refugi. Aquesta mostra es podrá veure fins el mes de febrer de 2020 tots els diumenges de 10.30 a 13.30 hores i també en els horaris d’atenció de l’Oficina de Turisme.

La festa tradicional de tardor està organitzada per la Fundació La Tossa, i compta amb la col·laboració de l’Schola Cantorum i el patrocini d’Unigrafic.

 

Renovada la pàgina web de La Tossa

Aquest mes d’octubre s’ha fet pública la nova web de www.latossa.cat, molt més visual i de fàcil navegació per les persones internautes, amb l’objectiu d’oferir una visió molt més clara i ràpida de tot el que es pot visitar o fer en aquest entorn històric i natural, que tenim al bell mig de la comarca de l’Anoia.

Per a la preparació del continguts de la web s’ha comptat amb la col·laboració dels membres de la Fundació, amb la intenció de facilitar la informació més rellevant per a totes les persones visitants, que arriben de diferents països del món i que coneixen La Tossa gràcies a les noves tecnologies.

S’estima que més de 9.000 persones van visitar La Tossa durant l’any 2018, de les quals, unes 700 van fer una visita guiada.

Els apartats en que s’estructura la web són: Descobreix La Tossa, Qui som, Serveis, Amics de la Tossa, Què visitar i fer, Com arribar-hi.

A la plana principal trobareu també l’agenda de les activitats previstes mensualment, així com un enllaç a una visita virtual de tot l’entorn de La Tossa amb sons dels ocells de la zona, i les dades de contacte principals.

En aquests moments s’està preparant una nova exposició fotogràfica i diverses activitats relacionades amb la natura que tindran lloc el proper diumenge 27 d’octubre, per celebrar la Festa de la Tardor. El programa previst es publicarà la propera setmana.

La Fundació La Tossa conjuntament amb l’Ajuntament de Montbui, formen el Consorci de la Tossa, que vetlla per a la cura i difusió d’aquest patrimoni històric i cultural de la comarca de l’Anoia.

Per estar al dia de les activitats, podeu visitar la plana web www.latossa.cat o podeu seguir la plana de Facebook www.facebook.com/LaTossaDeMontbuiAnoia/

 

 

Darrera actualització: 24.10.2019 | 09:57