Dissabte es van lliurar els guardons del 17è Concurs de Fotografia per a Dones

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 00:00

Dissabte passat es va realitzar al vestíbul de l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora l’acte de lliurament de guardons del 17è Concurs de Fotografia per a Dones que organitza l’entitat “Dones amb Empenta”.  Enguany el concurs tenia com a lema “Nosaltres i les Altres”, i va aconseguir una sensacional participación de 38 participants i 69 fotografies.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de les responsables de l’entitat organitzadora, Dones amb Empenta, i per part de l’Ajuntament hi va ser present la regidora de Benestar i Ciutadania, Aurora Fernández, que va donar la benvinguda a tot el públic assistent al lliurament.

El primer premi va correspondre a Ester Ribas Alejandro, de Piera, per l’obra de les matrioixques “Dones fent camí”. El segon lloc va ser per a Myrna González Martínez, d’Igualada per l'obra al voltant de les escultures "Nos-altres". De la seva banda, el premi del jurat popular va ser per a Agnès Font Ribas, de Piera, per l'obra "Sóc i som. Ubuntu". Totes les fotografies concursants estan exposades fins el 14 d'abril a l’espai d’exposicions de Mont-Àgora.

Darrera actualització: 05.04.2019 | 09:18