Crònica informativa Festa Major Montbui (Nucli Antic)

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 00:00

Al Nucli Antic la Festa Major, organitzada per l’AAVV La Margarida, amb el suport de les entitats del poble i el recolzament de l’Ajuntament va incloure dos caps de setmana d’activitats.  Durant els primers dies festius es va organitzar una Botifarrada Popular a l’Ateneu Cultural i Recreatiu, també una Cursa d’Orientació, i el tradicional concert de la Coral Si Fa Sol a l’església de Santa Margarida. El diumenge 14 de juliol es va celebrar un esmorzar i una competició de Bitlles Catalanes per a petits i grans a l’Ateneu Cultural i Recreatiu. Els actes van continuar amb un concert de “Cançons tradicionals catalanes”, amb Montse Talló i Jaume Malet.

Entre dilluns i dimecres de la setmana passada es va celebrar al Club d’Esports Les Moreres el Campionat Infantil de Petanca. Alguns dels plats forts de la Festa Major del Nucli Antic van arribar el dijous dia 18 amb la Cercavila amb el Grup Drac i Diables de Montbui, el pregó de Festa Major, el sopar a l’Ateneu i l’actuació del Mag Bala.

L’endemà divendres 19 es va organitzar l’activitat “Vine a sopar a la Plaça”, a la Plaça Major, de forma prèvia al Correfoc, una de les propostes “clàssiques” i més participades de la Festa Major al Nucli Antic montbuienc. Un concert per als més joves amb el grup “La cosa nostra” i més gresca fins a la matinada van finalitzar la jornada.

El dissabte 20 de juliol, dia de la patrona Santa Margarida, va començar amb el tradicional ofici solemne a la parròquia del Nucli Antic, a càrrec de Mossèn Josep Maria Pujol. A partir de la una de la tarda es va organitzar a l’Ateneu el tradicional “Vermut de Festa Major”, i a partir de les cinc de la tarda es va celebrar un Campionat Femení de Dòmino a l’Ateneu.

L’Arengadada popular i el concert espectacle amb el grup “SoFregit” van ser els actes més destacats i participats del dia, el qual va finalitzar amb una sessió “petarda” musical amb els DJ’s Pep Fuster i Jordi Montiel.

El diumenge de Festa Major al Nucli Antic va començar amb la “Holy-Party”, amb vermut, a la Plaça Major, tot un espectacle de color que va fer les delícies dels més menuts. Van continuar les activitats a partir de les sis de la tarda, a la Plaça de la Sort, amb la final de petanca i el lliurament de premis. A partir de les set de la tarda Jaume Barri va conduir un espectacle d’animació infantil i, després del sopar a la plaça a base d’entrepans i crêpes, va donar inici el darrer concert de Festa Major, que va anar a càrrec del grup “Casablanca Benedicta”. El repartiment de premis del concurs fotogràfic d’Instagram va posar el colofó a la Festa Major del Nucli Antic.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 10:15