Celebrada exitosament la Festa de la tardor, a la Tossa de Montbui

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 00:25

Diumenge passat va tenir lloc a La Tossa de Montbui una de les festes tradicionals del calendari d’activitats: la Festa de la Tardor, organitzada per la Fundació La Tossa, i que compta amb la col·laboració de l’Schola Cantorum i el patrocini d’Unigrafic.

Les activitats van començar a partir dos quarts de 10 del matí, amb una Passejada pel bosc de caire familiar (organitzada per l’entitat GEDEN). A partir de dos quarts d’onze es va organitzar una xocolatada per als assistents i a continuació va tenir lloc un taller dels sentits organitzat per GEDEN.

A les 11.00 del matí va començar una Cantada de l’Schola Cantorum davant del monument al Mestre Just i a partir de les 12 del matí l’ermita de La Tossa va acollir una missa de tardor celebrada per Mossèn Josep Maria Pujol, i amb la participació de l’Schola Cantorum.

A partir de la 1 de la tarda es durà a terme la inauguració de l’exposició de fotografies “La Tossa i altres indrets de l’Anoia”, de Joan Felip i Joan Sala, a la sala d’exposicions del refugi. Es tracta d’una exposició fotogràfica en la qual es recullen algunes de les millors imatges de paratges naturals i urbans de la comarca de l’Anoia.

Aquesta mostra es podrà veure fins el mes de febrer de 2020 tots els diumenges de 10.30 a 13.30 hores i també en els horaris d’atenció de l’Oficina de Turisme.

Darrera actualització: 31.10.2019 | 10:16