Celebrada a l'Ajuntament de Montbui una sessió formativa del programa "Botigues amb futur"

Dijous, 31 d'octubre de 2019 a les 00:20

Dijous passat va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montbui una jornada de formació del programa “Botigues amb futur”.

El regidor montbuienc de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Ocupació i Seguretat Ciutadana Jordi Bòria, va ser l’encarregat de presentar l’activitat, la qual estava organitzada pel Servei de Comerç del Consell Comarcal de l’Anoia.

Jordi Bòria va destacar “la importància de tenir en compte la digitalització en el món actual a l’hora de tirar endavant un negoci. És molt important que ens plantegem que podem arribar a molts més clients potencialment si sabem fer un bon ús de les noves tecnologies”.

Una desena d’emprenedors/es i de persones del sector comercial de Montbui i de la Conca d’Òdena van ser presents en aquesta activitat.

La sessió que es va fer a Montbui formava part d’un total de quatre que es faran arreu del territori. Després d’aquesta primera fase, s’entrarà en una segona fase de selecció de 15 empreses i finalment hi haurà una última fase de visita, diagnosi i proposta de pla individualitzat de transformació digital per a cada negoci.

Darrera actualització: 31.10.2019 | 10:10