Aquest diumenge, 5a edició de la Cursa i Caminada Solidària "Montbui en marxa contra el càncer"

Dijous, 24 d'octubre de 2019 a les 08:30

Aquest proper diumenge 27 d’octubre tindrà lloc la cinquena edició de la Cursa i Caminada Solidària “Montbui en marxa contra el càncer”, activitat organitzada per la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Montbui, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montbui.

L’activitat tindrà com a punt de sortida i arribada el poliesportiu Mont-aQua i començarà a les 11 del matí.

El recorregut de la caminada és de cinc quilòmetres i el de la cursa serà de set quilòmetres, en el primer cas per la trama urbana i en el segon per també per l’espai verd montbuienc. El preu de la inscripció en aquesta Cursa i Caminada Solidària és de 10 euros. La inscripció inclou samarreta tècnica, bossa del corredor i participación en un sorteig en acabar la cursa.

Les inscripcions anticipades per a aquesta prova es poden fer fins dissabte a Sabateria Grup 2 (carretera de Valls, 43). També es podran formalitzar el mateix dia de la prova, al punt de sortida, a partir de les 9 del matí.

També a partir de les 9 del matí hi haurà activitats per a la mainada a la zona esportiva municipal i també una xocolatada. En cloure la cursa-caminada hi haurà una actuació de “zumba” i també es durà a terme una rifa solidària.

Darrera actualització: 24.10.2019 | 09:51