Es prepara un taller de narrativa per a joves, a la Biblioteca Mont-Àgora

Dijous, 22 d’octubre de 2020

El proper 9 de novembre entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre, si les condicions sanitàries ho permeten, tindrà lloc un taller de narrativa per a joves a la Biblioteca Mont-Àgora. L’activitat és gratuïta, i les places són limitades. La formació per a joves anirà a càrrec d’Esteve Plantada, periodista cultural i poeta. És professor del Màster de Periodisme Literari, Comunicació i Humanitats (UAB) i d’escriptura creativa al Laboratori de Lletres. Col·labora regularment a El Temps, a "Els Matins" de TV3, al "Catalunya Migdia" i "El Suplement" de Catalunya Ràdio i a l'"Àrtic" de Betevé.

Es tracta d’una altra activitat BiblioLab, que té com a objectiu continuar creant espais per compartir amb els usuaris les ganes de crear, explorar, descobrir i innovar en l’àmbit artístic.

El taller està adreçat a nois i noies a partir de 15 anys que vulguin endinsar-se en l’escriptura sense prejudicis de gènere: negra, romàntica, fantàstica, juvenil, introspectiva, confessional… L’únic requisit imprescindible és tenir alguna cosa per explicar i voler trobar una veu pròpia per fer-ho. Al llarg del curs s’oferiran pistes i eines per trobar aquesta primera veu i començar a convertir-se en escriptor. L’entrada, per descomptat, serà a través de la lectura.

Els objectius del taller són que els joves gaudeixin escrivint, que pugui llegir amb els ulls d’un creador, trobar les idees i les tècniques que ens ajuden en l’elaboració d’una història, descobrir les eines bàsiques de la narració, trobar la veu pròpia i trobar la història que portem dins i el camí per fer-la realitat, aprendre dels textos dels companys i aprendre a corregir i millorar.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 09:08