L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es reuneix amb les entitats esportives

Dimecres, 13 de maig de 2020 a les 00:00
Ha començat la preinscripció escolar
 
L'alumnat de l'Institut Montbui ha engegat el projecte "Ràdio Confinament"
 

Ahir dimarts va tenir lloc de forma telemàtica una reunió informativa entre una representació municipal i de les entitats esportives federades de Montbui. L'acte va comptar amb la presència de l'Alcalde Jesus Miguel Juárez i de la Regidora d'Esports Isabel Guerrero, i hi van assistir una desena de dirigents d'associacions esportives federades de Montbui. L'objectiu va ser compartir amb els representants de les entitats esportives montbuienques com viuen la situació actual de quasi aturada esportiva, i oferir-los respostes i garantir-los col•laboració davant l'evolució prevista de la desescalada, que podria anar recuperant l'activitat esportiva a diferents nivells durant les properes setmanes.

 

HA COMENÇAT LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR

Avui ha començat la preinscripció escolar per als ensenyaments de llars d'infants, educació infantil, primària i secundària obligatòria (del 13 al 22 de maig).

Per als ensenyaments postobligatoris, la preinscripció serà del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

La preinscripció telemática es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat

En cas de no disposar d'internet, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’Internet. Els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informació sobre l’horari, correu electrònic, telèfon, així com l’eina de cita prèvia.

L'ALUMNAT DE L'INSTITUT MONTBUI HA ENGEGAT EL PROJECTE “RÀDIO CONFINAMENT”

A partir del confinament causat per la COVID-19, l’alumnat de l’Institut Montbui ha creat l'experiència comunicativa “Ràdio Confinament”, un programa de “ràdio visual” amb entrevistes, actualitat i música. En aquest primer programa, presentat pels alumnes de quart d’ESO Shaiel del Pino i Joel Susín, es va entrevistar a la directora del centre Eva Raich i a l’alcalde montbuienc, Jesús Miguel Juárez.

En el primer programa no hi van faltar moments musicals proposats per l’alumnat que està cursant l’optativa de Comunicació de 3r d’ESO. I per acabar, també es va tenir la col·laboració especial d’una veïna del municipi que troba a faltar els seus estius a Andalusia.


 

Darrera actualització: 13.05.2020 | 18:57